Mijn voordelen

Status van uw punten

Reserveer ingelogd of denk eraan uw reserveringen aan uw account toe te voegen om de historiek van uw aankopen raad te plegen

Gebruik uw punten om korting te verkrijgen op uw volgende overvaart!

Reserveren
yellow 50 CorsicaNautics gespaard
 • Gebruik van punten op alle reizen en tarieven
 • Prioritaire toegang tot promotie-aanbiedingen *
silver 150 CorsicaNautics gespaard
 • 50% korting op wijzigingskosten (15€)
 • 10% CorsicaNautics-puntenbonus
 • Prioritaire toegang tot promotie-aanbiedingen
gold 300 CorsicaNautics gespaard
 • Water + snoep in de nachthut
 • Wijzigingskosten aangeboden
 • 25% CorsicaNautics-puntenbonus
 • 5% korting in de winkel op vertoon van ticket
 • Daghut aangeboden**
 • Express Boarding aangeboden, of 25% korting op Top Position ***

* Deze exclusieve aanbiedingen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid.
**Slechts één daghut per klantaccount en per reis. Afhankelijk van beschikbaarheid.
*** Express boarding: voorrang bij het instappen voor de passagiers van het voertuig, de bestuurder rijdt het voertuig zelf aan boord.
Top Position (ex Premium Boarding): voorrang bij het ontschepen van het voertuig...
Afhankelijk van beschikbaarheid.

Meer informatie en voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Het CorsicaClub programma is strikt nominatief en van toepassing voor individuen alleen (exclusief vracht, bedrijven en groepen) en is onderworpen aan volgende voorwaarden:

Het Corsica Club programma is gratis en zonder verbindingsduur. De houder van het gereserveerd ticket moet de eigenaar van de account zijn of zijn/haar partner, indien deze ingeschreven is als rechthebbende in de bijkomende gegevens van het profiel (rubriek mijn profiel aanvullen) en dient deel te nemen aan de gereserveerde reis. Bij gebrek, zullen de (Corsicanautics) punten niet toegekend worden. De Europese richtlijn (98/41/CE art. 5) verplicht de vermelding van de namen, voornamen, geslacht en leeftijd van de passagiers tijdens de reservering, elke valse verklaring of identiteitsfraude is strafbaar.
Werkingsprincipe:
Tijdens de reservering, om (CorsicaNautics) punten te bekomen of te gebruiken, dient het lid ingelogd te zijn met zijn/haar gebruikersnaam en wachtwoord. Het aantal toegewezen punten varieert in functie van 2 criteria:
- De status (yellow, silver, gold)
- Het type tarief: Promotietarief, Standaard tarief, Flex Tarief of Inwonerstarief.
Promotietarieven Standaard Tarief Flex of Inwonerstarief
Status Yellow 3% 4% 5%
Status Silver + bonus 10% 3,3% 4,4% 5,5%
Status Gold + bonus 25% 3,75% 5% 6,25%

Voorbeeld: met een yellow status, geeft 100 € aankoop van transporttickets (exclusief belastingen en heffingen) in Flex Tarief recht op 5 CorsicaNautics = 5 € in waarde.

1 CorsicaNautic = 1 € in bruikbare waarde voor elke reservering van tickets op onze lijnen. Bij de berekening van het gereserveerde bedrag en het aantal toegekende punten (exclusief belastingen, Allianz Travel- en administratiekosten) wordt alleen rekening gehouden met de diensten van het bedrijf. CorsicaNautics kunnen niet gebruikt worden in geval van betaling in schijven of in meerdere keren zonder kosten.
Puntenkrediet
CorsicaNautics-punten worden bij reservering verzameld (punten in uitvoering), maar worden pas bruikbaar vanaf de datum van de reis (bruikbare punten). CorsicaNautics worden als krediet op uw account bijgeschreven. Als u bent vergeten uw reservering aan uw account toe te voegen, heeft u de mogelijkheid om dit later te doen, voor een periode van 6 maanden door het verzoek per e-mail te verzenden, de reserveringsdatum moet wel na het aanmaken van het account liggen.
Geldigheid van CorsicaNautics en statuten

Verandering van status: De Corsica Club bestaat uit vier verschillende statussen: White, Yellow, Silver en Gold. Elke status stemt overeen met specifieke voordelen en met een aantal punten.
De White status is voor iedereen toegankelijk zodra het account is aangemaakt zonder enige reserveringsverplichting.
Elke overgang naar een hoger status is onmiddellijk: de overgang naar het Yellow status vereist 50 CorsicaNautics, de overgang naar het Silver status vereist 150 CorsicaNautics, en de overgang naar het Gold status vereist 300 CorsicaNautics.
In geval van het gebruik van een deel of alle CorsicaNautics, blijft het status (yellow, silver of gold) geldig tot het einde van het kalenderjaar.
Activiteit van het account: indien het account gedurende 2 volledige kalenderjaren niet werd gebruikt, dwz zonder enige nieuwe reservering, wordt het status verlaagd en verliest men zijn punten. Alle andere transacties van CorsicaNautics die op het account worden waargenomen (Sponsering, toegekende bonussen, enz.) komen niet in aanmerking om de activiteit van het account te bepalen.

Voorbeeld: laatst gekocht ticket op 25/04/2019 ==> verlaging van het status op 31/12/2021.

Account aanmaken

Wanneer een Corsica Club-account definitief is aangemaakt, worden 10 CorsicaNautics aangeboden als welkomstgeschenk. Als alle velden (verplicht en optioneel) van het registratieformulier ingevuld zijn, krijgt de accounthouder een bonus van 5 extra CorsicaNautics-punten.
Er is slechts 1 Corsica Club-account toegestaan per natuurlijk persoon. Het unieke karakter van een account wordt bepaald op basis van de naam, voornaam en het e-mailadres die zijn ingevoerd bij het aanmaken van het account.

Annulering en wijziging van reserveringen (impact op de punten) :
Bij het wijzigen van een reservering (wijziging van datum, vaart, toevoeging of verwijdering van diensten), zullen de CorsicaNautics overeenkomstig worden aangepast. Indien men Corsicanautics heeft gebruikt voor de betaling van een ticket, dient men contact op te nemen met de reserveringscentrale om wijzigingen te maken. Bij het annuleren van een reservering, worden alle CorsicaNautics-punten in verband met deze reservering verwijderd van het account.

Verwijderen van een account

U kan op elk moment de verwijdering van uw Corsica Club-account aanvragen. Hiervoor dient u uw verzoek per e-mail . Vergeet niet uw accountnummer in uw e-mail te vermelden zodat wij u kunnen identificeren.
De bestaande punten van het account zijn definitief verloren.

Gegevens

De verzamelde gegevens worden verwerkt door Corsica Ferries. Zij zijn nuttig voor het bepalen van de activiteit in de Corsica Club, en om u beter te leren kennen zodat we u gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen voorstellen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door Corsica Ferries en partners, indien u akkoord bent gegaan met het ontvangen van hun aanbiedingen.
Heeft u recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van de persoonlijke gegevens die u betreffen. U kan dit recht uitoefenen, door te schrijven.