Inschepen – Nautel formule

Aanwezigheid:
Passagiers zonder voertuig, dienen minstens een half uur voor vertrek in te checken, indien u met de auto reist, gelieve dan een uur voor vertrek aanwezig te zijn. Tijdens drukke dagen in de vakantieperiode, neemt u beter het zekere voor het onzekere, en meldt u zich beter anderhalf uur voor de inscheping aan. Hetzelfde geldt voor uw terugreis. Neem ruim de tijd om veilig aan boord te geraken, want de wegen op Corsica zijn vaak overbelast in de zomer!
Let op: Na de aangegeven inchecktijd is inschepen niet langer gegarandeerd en is het ticket niet langer geldig. br>
Controle en veiligheid:
Bij aankomst in de vertrekhaven, kunt u rechtstreeks naar de parking gaan met uw ticket (e-mail ticket, SMS Ticket, Tickefax, schermafdruk van uw reservatie, ticket op tablet of smartphone...) om in te checken. U ontvangt dan uw instapkaart.
In overeenstemming met de ISPS-voorschriften (Internationale richtlijnen voor de veiligheid van schepen en havens), kunnen te alle tijden controles (ticket, identiteit of beiden) worden uitgevoerd, in de havens of aan boord. Zorg ervoor dat u steeds een geldig identiteitsbewijs, bewijs van korting, en de tickets, indien u deze bezit, op zak heeft.
Het is ten strengste verboden, op welke manier dan ook, alle soorten wapens en gevaarlijke stoffen, zoals explosieven, gassen, brandstoffen of andere brandbare stoffen te vervoeren (zie algemene verkoopvoorwaarden).
Tijdens de veiligheidscontroles worden deze objecten systematisch in beslag genomen zonder dat dit aanleiding geeft tot compensatie of restitutie.

Parkeer uw voertuig, voor uw veiligheid, nooit minder dan 50 meter verwijderd van het schip tijdens de inschepings- en ontschepingsmanoeuvres (veiligheidsperimeter).

Nautel formule
Indien u de Nautel formule, heeft geboekt, kunt u tot 23.00 uur (uiterste aanwezigheid) de dag voor uw vertrek naar Corsica reeds inschepen.
Aan boord van het schip, staan de restaurants en de bars tot uw beschikking.
havens Corsica, Sardinië bespaar tijd Inscheping diensten
Vanaf
2/pers. Inschepen en ontschepen zonder te wachten!

havens Corsica, Sardinië Nautel formule Met vertrek uit Livorno
Vanaf
53