Mallorca en Menorca, de authenticiteit van de Balearen

Tussen de zee en de bergen van Mallorca vindt men vele bezienswaardigheden!
Weg van de gebruikelijke clichés, in het hartje van het eiland Mallorca, heten de goed bewaarde dorpen omringd door olijf-, amandel- en citrusbomen u welkom.
Tijdens uw rondrit van het eiland, en indien u niet van populaire stranden houdt, kunt u zich laten verleiden door kleine pittoreske havens of geïsoleerde baaien...
De hoofdstad van de archipel, Palma de Mallorca, zal u verassen met zijn historisch centrum.
Andere niet te missen bezienswaardigheden op Mallorca zijn: Sierra de Tramuntana, het belangrijkste massief van het eiland dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, of de Cap de Formentor met zijn adembenemende landschappen!

Het kleinere zusje van Mallorca, Menorca is minder druk en zal u verleiden door de rustige sfeer die er heerst. Menorca is bezaaid met geheime stranden, die enkel te voet bereikbaar zijn en kleine baaien met fijn zand aan de voet van de rotsen.
Het eiland staat op de lijst van de Biosfeerreservaten van de UNESCO, en u kunt er ook het park s'Albufera des Grau, een vogelparadijs, bezoeken.
Menorca is de ideale plek voor wandelingen, fietstochten of paardrijden. Op het eiland vindt u vele paden, waaronder de Camí de Cavalls, een pad van 185 km lang dat rond gans het eiland loopt.

Veerdiensten Mallorca en Menorca

U kunt Mallorca en Menorca bereiken vanuit Toulon met 3 vertrekken per week .

Onze Mega Express boten varen ‘s nachts, u komt de volgende ochtend aan op de Balearen.

vanaf
83
incl. BTW/pers.
*op basis van 2 volwassenen, 1 kind, 1 personenvoertuig

*Aanbod geldig op een groot aantal overvaarten in Standaard Tarief, exclusief de dossierkosten (8 €), onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de prijsklasse en de services, voor een voertuig van minder dan 5,00 m lang, 1,90 m hoog en 2,00 m breed, kind minder dan 12 jaar. Standaard Tarief wijzigbaar, niet restitueerbaar.

Reserveer uw veerboot voor de Balearen

Foto’s van Mallorca en Menorca

Ferry Baléares
Ferry Baléares  Majorque
 Ferry Baléares Minorque
Traversée ferry Majorque
Traversée ferry Minorque